Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »
Czytali temat:
Kasia Madaj Piotr Uniwersał edyta szczęśniak placebo11 (3908 niezalogowanych)
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
mmmmm5 napisał:
beznadziejna zabawka trzeba sie bardzo nudzic zeby sie w takie dziecinne rzeczy bawic jak nastolatek ktory anonimowo wrzuca swoje flustracje na fora
Dokładnie.
No to paaaa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
200 Postów

(Kowalscy)
Stały Bywalec
...a na koniec minusik jako argumentacja
Wot współczująca baba...

No nic, gramy dalej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Andre ved mark napisał:
mały niedowartościowany człowieczku ! pisz do rzeczy , do tematu i nie wprowadzaj ludzi w błąd pod przykrywką pomocy i znajomości norweskiego ......to wystarczy

I TY MIENISZ SIĘ ...dowartościowanym ...!? .
---
Żałość na całej linii...
Niczym nie różnisz się od tej ..."mmmmmm...." to samo emocjonalne dno ...
---
Daliście oboje popis jak nigdy , a może jesteście sąsiadami...!? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
59 Postów
Agnieszka Morka
(agus8304)
Nowicjusz
co wy tu wypisujecie co do Norwegów to i sa może i fauszywi no i ten ich mobing pszesada troche ja mam 3 dzieci 2 starszych w pszeczkolu w szkole i naprawde nie wiem co bym zrobiła gdyby bez postawnie mi je odebrano dlatego wspulczuje pani bardzo bo rozumiem jak pani cierpi teraz jak kazda kochajaca matka a wy ludzie wspułczujcie tej kobiecie bo to naprawde przykra sprawa.Moja kolezanke ruwniez oskarzyli o bicie dziecka bo w szkole zauwazyli pare siniaków miezyli je zaznaczyli długopisem a dziecko zwyczjnie wdrapywało sie na drzewo grało w piłke i z tad ta siniaki a miała przesto problemy ale naszcześsie udało sie bez zabrania dziecka Norwedzy nas Polaków uważają za wyrodnych rodziców taka prawda.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
agus8304 napisał:
co wy tu wypisujecie co do Norwegów to i sa może i fauszywi no i ten ich mobing pszesada troche ja mam 3 dzieci 2 starszych w pszeczkolu w szkole i naprawde nie wiem co bym zrobiła gdyby bez postawnie mi je odebrano dlatego wspulczuje pani bardzo bo rozumiem jak pani cierpi teraz jak kazda kochajaca matka a wy ludzie wspułczujcie tej kobiecie bo to naprawde przykra sprawa.Moja kolezanke ruwniez oskarzyli o bicie dziecka bo w szkole zauwazyli pare siniaków miezyli je zaznaczyli długopisem a dziecko zwyczjnie wdrapywało sie na drzewo grało w piłke i z tad ta siniaki a miała przesto problemy ale naszcześsie udało sie bez zabrania dziecka Norwedzy nas Polaków uważają za wyrodnych rodziców taka prawda.

Jezeli to nie prowokacj, to mysle, ze jak najszybciej powinnas wrocic do szkoly podstawowj. Az oczy bola!!
Dodatkowe lekcje z j.polskiego sa wskazane.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Jezeli dzieci maja jakiekolwiek problemy w szkole, np. z nauka, to na ogol skola zwraca sie do odpowiednich instancji, np. PPT. PPT zaczyna cala sprawe od testu - jest szereg pytan zarowno ze wiedzy, jak i inne (np. jak dziecku podoba sie w szkole, czy ma kolegow, czy lubi chodzic do szkoly). Niektore pytania dotycza rowniez sytuacji w domu - np. czy dziecko ma kolegow, ktorzy przychodza go odwiedzac, itp. A jedno z pytan brzmi 'co mowi o tobie twoja mama i tata'. I jak ktos swojemu dziecku powtarza, ze jest len.. glupi... , czy cos w tym rodzaju - to na takim tescie dziecko wlasnie to powie 'mama mowi, ze jestem len i glupi' .

No i w ten sposob wychodzi na to, ze rodzic zle spelnia swoja role, gdyz dzieci trzeba podbudowywac a nie tlamsic. A jak sytuacja jest drastyczna to powiadamia sie BV.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Elise napisał:
Jezeli dzieci maja jakiekolwiek problemy w szkole, np. z nauka, to na ogol skola zwraca sie do odpowiednich instancji, np. PPT. PPT zaczyna cala sprawe od testu - jest szereg pytan zarowno ze wiedzy, jak i inne (np. jak dziecku podoba sie w szkole, czy ma kolegow, czy lubi chodzic do szkoly). Niektore pytania dotycza rowniez sytuacji w domu - np. czy dziecko ma kolegow, ktorzy przychodza go odwiedzac, itp. A jedno z pytan brzmi 'co mowi o tobie twoja mama i tata'. I jak ktos swojemu dziecku powtarza, ze jest len.. glupi... , czy cos w tym rodzaju - to na takim tescie dziecko wlasnie to powie 'mama mowi, ze jestem len i glupi' .

No i w ten sposob wychodzi na to, ze rodzic zle spelnia swoja role, gdyz dzieci trzeba podbudowywac a nie tlamsic. A jak sytuacja jest drastyczna to powiadamia sie BV.

Mama Agus z pewnoscia podbudowuje, szczegolnie z j.polskiego
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Kilka lat temu byla bardzo glosna sprawa z BV. Otoz BV zabralo dziecko kobiecie, ktorej IQ bylo niskie. Dziecku nie dziala sie nigdy zadna krzywda, nigdy nie bylo bite, czy glodzone czy tez zle ubrane. BV uznalo, ze kobieta ta nie jest w stanie zapewnic swojemu dziecku dobrego rozwoju, gdyz mowiac prosto - jest glupia. I nic nie pomogly ani sady ani krzyki w gazetach, ani zapewnienia jej calej rodziny ze pomoga wychowac dziecko. I choc kobieta ta na prawde kochala swoje dziecko, to i tak jej je zabrano. Po pewnym czasie sprawa ucichla i na tym sie skonczylo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
24 Posty
Dominika Hansen
(Silna Matka!)
Wiking
ZOSTALY PRZEPROWADZONE TESTY I ODDANO DZIECI TEJ WLASNIE KOBIECIE!!!!!

JAK NIE ZNASZ TEMATU , TO SIE NIE WYPOWIADAJ!!!!!

Moj syn od kilku lat jest w PPT Bup, ma zapewniona bardzo dobra opieke!!!!!

Gdyby nie ja i moj partner , nasza zawzietosc w tym temacie , nigdy nie dostalby tutaj tej pomocy!!!!

Oni maja dobry czas , na wszystko jest czas ....do tej pory nie wiedzialabym co dolega mojemu dziecku ....

Nie pisz jezeli nie znasz sprawy!!!!!

Dlaczego niby ja mam pochylac glowe i odchodzic z forum ??????

Jest nas NORMALNYCH coraz wiecej i widze , ze wasze glupie , puste wypowiedzi traca juz tutaj swoja moc ....
Jezeli wogole to mozna nazwac moca ....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3026 Postów
Eliza K
(Elise)
Maniak
Silna Matka! napisał:
ZOSTALY PRZEPROWADZONE TESTY I ODDANO DZIECI TEJ WLASNIE KOBIECIE!!!!!
JAK NIE ZNASZ TEMATU , TO SIE NIE WYPOWIADAJ!!!!!....

Nie jestem pewna czy mowimy o tej samej sprawie. W koncu w Norwegii jest wiecej niz tylko jedna osoba o niskim IQ, ktorej zabrano dziecko - wystarczy tyko troche poszukac, zeby sie o tym przekonac. Poza tym skad wiesz, ze nie znam tematu.

Natomiast co do wypowiadania sie - to jest forum i kazdemu wolno sie na nim wypowiedziec.
Jezeli ktos nie toleruje wypowiedzi to moze powinien sie troche zastanowic zanim cokolwiek napisze.

Silna Matka! napisał:
Moj syn od kilku lat jest w PPT Bup, ma zapewniona bardzo dobra opieke!!!!!

Gdyby nie ja i moj partner , nasza zawzietosc w tym temacie , nigdy nie dostalby tutaj tej pomocy!!!!

Oni maja dobry czas , na wszystko jest czas ....do tej pory nie wiedzialabym co dolega mojemu dziecku ....

Nie pisz jezeli nie znasz sprawy!!!!!

Dlaczego niby ja mam pochylac glowe i odchodzic z forum ??????

Jest nas NORMALNYCH coraz wiecej i widze , ze wasze glupie , puste wypowiedzi traca juz tutaj swoja moc ....
Jezeli wogole to mozna nazwac moca ....

Radze w rozmowach z BV powstrzymac sie ot takiej egzaltacji. Norwedzy to spokojny narod i krzykami nic sie z nimi nie wygra, juz raczej mozna sobie zaszkodzic.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok